veckobrev v 42

Hej,

Jag vill med börja veckobrevet med att berömma alla våra elever om hur engagerad de arbetar på de flesta lektionerna. Roligt att alla lärare som har lektion med dem, kommer till oss med tummen upp.

Nu är det en vecka kvar till höstlovet och den veckan är full med äventyr.

på måndag åker 5A till naturskolan, eleverna har fått med sig en lapp om vad man ska tänka på och vad de kommer att göra där men jag påminner att bussen går kl  08:06 och att eleverna måste vara i skolan senast 08:00.

på tisdag åker 5B till naturskolan, de har fått samma lapp om tider och annat viktigt och viktigt att de är i skolan senast kl. 08:00.

På onsdag uppmärksammar vi FN-dagen, med teater och andra aktiviteter,

Vi avslutade vi veckan med att titta på filmen Ringaren i Notre-Dame. vi kommer att samtala om och skriva likheter och skillnader mellan boken och filmen.

Idag fick eleverna  enkäten från skolinspektionen, vi är tacksamma om ni svarar på den.

den här veckan tackar vi Aleksandra i 5 B som alltid  ser till bordet matsalen är torkat innan hon går.

Tack Abdoulaye som är så hjälpsam och stöttar kompisar som behöver stöd.

Ett stort tack Jakub, Jakub, Natchanon, Markus Ranim,Kaddi , Noah och Abdoulaye för att ni hjälpte till och ställde stolar och bord tillbaka efter filmen :).

I 5B följde Elnaz, Nada, Aleksandra och Awa det goda exemplet med att städa i klassrummet. Nystädat och nyvässade färgpennor känns härligt, tack!

vi önskar er en trevlig helg!

Dan, Lotta och Shara

Ett svar på ”veckobrev v 42”

1. Grymt att läsa om er utveckling 😀 Vad stolt och glad jag blev idag när 5A kom åter från Naturskolan och hade fått beröm! Bra jobbat 👍🏻
    Hälsningar från Helena