Hej, allihop!

En stor del av studiedagarna använde vi lärare till att lära oss mer om Teams. I Teams kommer vi att kunna lägga upp information, lektioner och annat så att elever och andra lärare kan komma åt det från en dator eller Ipad. Men vi behöver lära oss mer innan vi är där.

Påminnelser:

• Måndag 30/9 kl 8:30- 9:30 är det dags för föräldrasamråd där ni föräldrar tillsammans med rektor Jessica Ljungvall går igenom vår plan mot kränkande behandling. Då skolan bjuder på frukost är det viktigt att ni meddelar Jessica om ni kommer på Jessica. Ljungvall@sigtuna.se
  • På måndag har 6B idrott första timmen och då börjar lektionen på Midgårdsvallen 8:20, ett förslag är att ni byter om hemma och går direkt till Midgårdsvallen
  • Läxa i svenska, med veckans ord från i onsdags till onsdag 2 oktober
  • Ni som har simskola eller tekniksimning på onsdagar – ta med badkläder

I skolarbetet nästa vecka så fortsätter arbetet med texter i svenskan och att skriva återberättande texter. I engelska så blir det läsförståelse och det kan man fortsätta jobba med hemma . I so är det uppgiften om landet alla valt som går vidare, inlämning är senast 11 oktober. I matten har alla fått böckerna och vi har börjat med decimaltal. I no blir det att jobba med naturtyper med inriktning mot miljö och mänsklig påverkan.

Hör av er om ni undrar något.