Hej allihop!

Den här veckan har v fortsatt arbeta med boken Eldens hemlighet och olika texttyper i svenska. I matematik tränar vi på de fyra räknesätten, i So geografi, Europa och No naturtyper.

måndag och tisdag är det studiedag för lärarna och alla elever är lediga.

Eleverna kommer att ha hemkunskap på Tingvallaskolan under 6 kommande veckorna, då har de teori med Zeynel. Detta innebär att eleverna börjar 8:10 på Tingvalla som vanligt.

Från och med nästa vecka kommer eleverna att få hem svenskläxa, vi börjar med veckans ord onsdag till onsdag. en del elever kommer också att få hem läsläxa för att träna läshastigheten som vi kom överens under utvecklingssamtal.

Måndag 30/9 kl 8:30- 9:30 är det dags för föräldrasamråd där ni föräldrar tillsammans med rektor Jessica Ljungvall går igenom vår plan mot kränkande behandling. Då skolan bjuder på frukost är det viktigt att ni meddelar Jessica om ni kommer på Jessica. Ljungvall@sigtuna.se

Hör av er om ni undrar något.