På onsdag eftermiddag sprang, joggade och gick vi Tingvallajoggen. I fint väder var alla ute längs den nya banasträckningen som går vid elljusspåret upp mot Valsta och tillbaka. Alla såg nöjda och glada ut.

Nästa vecka:

Svenska: Vi fortsätter läsa ”Eldens hemlighet” och arbetar med grammatik och innehåll utifrån boken.

Matematik: Idag hade vi test på 4 räknesätten, med fokus på uppställningar och hur man redovisar. Nästa vecka påbörjas arbetet i boken med gemensam planering av terminen.

Engelska: Övning i att våga prata engelska fortsätter.

So: Vi arbetar med Nordens länder, klimat, städer mm.

No: Världens naturtyper är arbetsområdet i jobbar med. Nästa vecka blir det barr- och lövskogar.

Nästa vecka fortsätter i med utvecklingssamtalen på tisdag och eleverna slutar kl 13.00.

På onsdag är det tekniksim och simskola enligt särskilt schema.

Lössen verkar ha piggnat till efter sommaren, så kamma igenom håret på era barn så att vi blir av med lössen.

Vi önskar er en fortsatt trevlig helg!

Shara, Lotta och Dan