vi avslutade veckan med mycket trevliga aktiviteter. 5A har haft konstdag i skolan där eleverna fått titta på tavlor och samtala om dem. sedan måla en plats som ligger nära hjärtat. när de var klara fick var och en visa upp sin tavla och berätta om bilden och platsen. en väldigt lyckad dag, tack Rebecka Walan från Stockholms läns museum.

Idag var det 5B s tur att besöka medeltidsmuseet. eleverna åt lunch i skolan och åkte sedan till Stockholm. Glada och nöjda kom de hem.

Nästa vecka

Tisdag idrott och prov i svenska.

Torsdag prov i NO

Det är också föräldrasamråd på på torsdag 9/5. Det går fortfarande att anmäla sig om ni vill komma till frukost och diskutera skolfrågor med rektor Jessica Ljungvall.

Läs gärna månadsbladet Maj där får ni reda på flera viktiga datum te.x.skolavslutning

Det är inte så många veckor kvar farm til sommarlovet, eleverna kan känna sig trötta, men vi måste kämpa lite till och göra klart en del arbeten.

Hör av er om ni undrar över något.

Vi önskar dig en trevlig helg!

Shara, Lotta och Dan