Hej!

Idag var 5a på Medeltidsmuseet . Glada och nöjda kom de hem och tyckte att dagen var lärorik. Nästa fredag åker 5b på samma besök mer info skickas hem.

Tngvallaskolan kommer på tisdag 30/4 att delta i kampanjen ”Vi håller rent tillsammans”. Alla klasser på skolan kommer då, någon gång under dagen, gå ut för att plocka skräp. Till lunch kommer vi att grilla korv ute på skolgården.

Onsdag nästa vecka är det 1/5 och skolan är stängd.

Torsdag en vanlig dag

Fredag 5b meuseibesök och uteidrott för 5a på Tingvallaskolan.

På måndag får alla våra flickor med sig information om vaccination som ges tisdagen den 14/5.

Föräldrasamråd torsdag den 9/5, Jessica Ljungvall vår nya rektor kommer bjuda på frokust, vi är tacksamma om ni meddelar oss senast den 2/5.

Sedan en tid tillbaka har ni fått hem informatiom och inloggningsuppgifter om brukarenkät, men vi saknar svar, därför är vi tacksamma om ni ägnar några minuter åt det och svarar på frågorna. Det är viktigt oss att få veta vad ni tycker om skolan. Saknar ni inloggningsuppgifter är ni välkomna att kontakta vår administratör Ann Henrikssson via mail eller ringa 08- 59126498; 0707370341.